Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2017 ==> KLIK SINI

SHALICIOUS BEAUTY SECRET 2017, SHALICIOUS FOUNDATION Murah : Cerah Seawal 3 Hari

SHALICIOUS BEAUTY SECRET NEW PACKAGING 
(for Whitening and Glowing Skin)

Uolls pernah tak jadi mangsa produk yang tak berkesan? 

Pernah makan supplement kecantikan tapi tak nampak apa2 perubahan??

Related image
“My secret is yours now….what secret?”

Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! 

Hanya Beauty Secret yang jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!


Produk Terbaru & Hot Masa Kini!! 
Shalicious - Beauty Secret (for Whitening and Glowing Skin)

Kandungan Bahan Shalicious Beauty Secret :
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin C

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yang enak dan mudah diserap khasiat dan kebaikannya di dalam sistem badan. Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah sekaligus menggantikan collagen semulajadi dalam badan yang telah berkurang disebabkan peningkatan usia dan gaya hidup. Collagen sangat2 lah penting ye uolls. 

Image result for TESTIMONI BEAUTY SECRET SHALICIOUS 2017
ini lah rahsia ‘serbuk putih berseri’!

Anda ada masalah eyebag dan lingkaran gelap bawah mata?

Rumusan collagen dan fungsi antioksida daripada Ekstrak biji anggur, strawberry, roselle dan vitamin c juga adalah agen anti-penuaan yang efektif dalam mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata dan eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut-kedut di muka dan jeragat yang dah lama bertapak semakin jelas. Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret secara berterusan dapat mengembalikan kulit anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat dan meratakan warna kulit. Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing dan cantik berseri!

Keistimewaan Shalicious Beauty Secret :
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist dan cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Shalicious Beauty Secret :
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪*Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur…

Q & A BEAUTY SECRET :-
 Q : Adakah Beauty Secret Boleh Di Ambil Dengan Suppliment Lain ?
A: Boleh, tapi selang waktu mkn. Jangan makan sekaligus 2-2 kolagen
 Q :Ibu Mengadung, Ibu Dalam Pantang dan Ibu Menyusu boleh Minum Beauty Secret?
A: Boleh ambil Beauty Secret kerana diperbuat daripda bahan-bahan semulajdi iaitu buah-buahan (Grape Seed Extract, Strawberry & Roselle)

 Q :Ada Pantang Larang
A: Tiada, banyakkan minum air putih

 Q : Ada KKM Tak ?
A : Produk ni baru lagi dipasarkan.
Beauty Secret dalam proses untuk dapatkan no register KKM
Sangat ambik masa untuk dapatkan KKM

Lagipun kita dah dapat iktiraf SIRIM...
Kandungan nutrition dalam beauty secret adalah selamat. ..
Jadi apa nak diragukan lagi 



TESTIMONI PENGGUNA BEAUTY SECRET SHALICIOUS :












------------------------------------------------------------------------------

BEAUTY SECRET FOUNDATION


Kelebihan Shalicious Beauty Foundation :
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit


Cara Penggunaan Shalicious Beauty Foundation :
💝 First, pakai apa-apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah supaya Foundation yang kita pakai tu tahan lama
💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.

💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya.



BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
1) NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"BEAUTY SECRET SHALICIOUS"

HARGA PROMOSI KAMI :
RM70 SM / RM75 SS


"BEAUTY SECRET FOUNDATION"

HARGA PROMOSI KAMI :
RM80 SM / RM85 SS
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :