Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2017 ==> KLIK SINI

SHALICIOUS BEAUTY SECRET 2018, SHALICIOUS FOUNDATION MURAH ORIGINAL

SHALICIOUS BEAUTY SECRET NEW PACKAGING
(for Whitening and Glowing Skin)

Uolls pernah tak jadi mangsa produk yang tak berkesan?
Pernah makan supplement kecantikan tapi tak nampak apa-apa perubahan??

Related image

“My secret is yours now….what secret?”

Beauty Secret Shalicious akan buatkan anda tak perlu lagi cari produk lain! 
Hanya Beauty Secret yang mampu jadikan kulit moist & lembut bila dipandang dan disentuh. 
Effect pencerahan 2x lebih cepat tanpa side effect negative!


Kandungan Bahan Shalicious Beauty Secret :
✔Collagen
✔Ekstrak Biji Anggur
✔Strawberry
✔Roselle
✔Vitamin C

Gabungan bahan diatas menghasilkan gandingan rasa yang enak dan mudah diserap khasiat dan kebaikannya di dalam sistem badan. Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah sekaligus menggantikan collagen semulajadi dalam badan yang telah berkurang disebabkan peningkatan usia dan gaya hidup.

Image result for TESTIMONI BEAUTY SECRET SHALICIOUS 2017
ini lah rahsia ‘serbuk putih berseri’!

Anda ada masalah eyebag dan lingkaran gelap bawah mata?

Rumusan collagen dan fungsi antioksida dari Ekstrak biji anggur, strawberry, roselle dan Vitamin C juga adalah agen anti-penuaan yang efektif dalam mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran bawah mata @ eyebag.

Bila umur semakin meningkat, kedut-kedut di muka dan jeragat di wajah semakin jelas. Jangan risau, dengan pengambilan Beauty Secret secara berterusan dapat mengembalikan kulit anjal seperti zaman anak dara, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, memudarkan jeragat dan meratakan warna kulit. Jadi kulit akan sentiasa nampak lebih muda, gebu, glowing dan cantik berseri!


Keistimewaan Shalicious Beauty Secret :
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist dan cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Shalicious Beauty Secret :
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
‪*Sebotol Beauty Secret boleh tahan selama sebulan

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur.

Q & A BEAUTY SECRET :-
 Q : Adakah Beauty Secret Boleh Di Ambil Dengan Supplement Lain ?
A: Boleh, tapi selang waktu makan. Jangan makan sekaligus dua2 kolagen dalam satu masa.
 Q :Ibu Mengadung, Ibu Dalam Pantang dan Ibu Menyusu boleh Minum Beauty Secret?
A: Boleh ambil Beauty Secret kerana diperbuat daripda bahan-bahan semulajdi iaitu buah-buahan (Grape Seed Extract, Strawberry & Roselle)

 Q :Ada Pantang Larang
A: Ada, pantang kafein, minuman manis dan air gas. Banyakkan minum air putih

 Q : Ada KKM Tak ?
A : Beauty Secret ni di bawah kategori makanan tambahan dan tidak memerlukan NOT KKM. Tapi uols jangan risau, Beauty Secret ni ada kelulusan dari MESTI iaitu Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (KKM). Kandungan nutrition dalam beauty secret adalah DIJAMIN selamat...

TESTIMONI PENGGUNA BEAUTY SECRET SHALICIOUS :







 

HARGA KAMI : 
RM70 SM / RM80 SABAH-SARAWAK

C-SHINE SOAP + SERUM & C-BOOSTER + BS 
[NORMAL PRICE : RM188 SM / RM192 SS]
HARGA PROMOSI KAMI : RM180 SABAH-SARAWAK
------------------------------------------------------------------------------

BEAUTY SECRET FOUNDATION

Kelebihan Shalicious Beauty Foundation :
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit


Cara Penggunaan Shalicious Beauty Foundation :
  1. First, pakai apa-apa cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah supaya Foundation yang kita pakai tu tahan lama
  2. Sapukan foundation Shalicious secara dapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
  3. Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
  4.  If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
  5. Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak ambil wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya.

Good News! Pada uols yang berminat nak try tapi tak cukup bajet nak beli yg dalam botol gold tu (20g) dengan harga RM89, so uols boleh try yg trial pack ni ! Kandungan bahan yg sama cuma kita keluarkan trial / travel pack so lebih kecik (10g) dan harga tentu lah lebih murah 😘

TESTIMONI PENGGUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION :










****************************************

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
HARGA BEAUTY SECRET SHALICIOUS

RM70 SEMENANJUNG
RM75 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU

HARGA SHALICIOUS FOUNDATION 20G

RM89.00

FREE POSLAJU


HARGA SHALICIOUS FOUNDATION 10G (TRIAL PACK)

RM45 SEMENANJUNG
RM50 SABAH/SARAWAK

FREE POSLAJU
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                   
SILA EMAIL KEPADA  : cikmirabeauty@gmail.com                                                  
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :