Order / Pertanyaan sila terus whatsapp (lebih cepat) or pm inbox facebook ya. +6017-3980067 Whatsapp (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN : Rahsia Kecantikan Semulajadi Jihan & Dr Harlina

Rahsia kulit cantik Jihan Muse kini TERBONGKAR!!!.

Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. 
Ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? 


Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dgn efektif.


Kandungan :
~ 1 jar SSWKC Hijau (35 sachet)
~ 1 jar White Maxx Extra (35 sachet)
~ FREE 1 Kawaii Collagen Foundation

Set terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
  KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA NEW FORMULA untuk mereka yang nak kulit putih lebih pantas.. 

kena cuba dulu baru tahu



 Mungkin ramai yg masih tak tahu, diawal kemunculan Jihan Muse, beliau seorang yang berkulit gelap. Kini masalah kulit gelap Jihan berjaya diatasi selepas beliau mengamalkan suplement SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sebagai minuman harian. Sesiapa pun boleh putih jika konsisten dgn minuman KAWAII COLLAGEN ni. Masalah org kita sekarang jenis tak sabar nak lihat kesan cepat. Kini dah terbukti berkesan!! Jihan Muse Raja Lawak makin cantik dan putih hasil keajaiban SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! 
14x stemcell
1,600,000mg collagen nano!! 
36x anti-oxidant
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga 
sakit kronik yang lain.

Paling penting ialah ... 
  • HALAL
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban, gunakan tanpa ragu-ragu

Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen
(minggu pertama)
Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur.
Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama


(minggu kedua hingga minggu seterusnya)
Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya
 Jihan sebelum dan selepas

Jihan sekarang dah jadi duta untuk produk ni. Sama macam Dr Harlina lah. Cumanya kita tak nampak sangat perubahan kat Dr Harlina sebab beliau memang putih dan cantik kan. Kita tahu benda ni bagus dan berkesan sebab Dr Harlina sendiri review dan recommend SSWKC ni.

Beza dengan Jihan, dia tak yah review. Kita tengok gambar jer, dah nampak perubahan pada Jihan kan? Hehehe.

Set dulu ada free tablet dengan krim jerawat kan? Set yang baru ni tak ada free tablet dengan krim jerawat tu. Set sekarang ada Brightening Serum dengan Miracle Water.


KAWAII COLLAGEN SKINCARE
(Left: Brightening Serum)
Soalan yang biasa pelanggan tanya saya:

1. Macam mana nak guna brightening serum secret skin ni?
Brightening Serum ni, serum untuk kulit muka.

Kalau korang beli set 1, lepas cuci muka, terus jer sapu brightening serum tu kat muka.

2. Boleh ke saya pakai krim muka saya lepas pakai serum ni?
Boleh. Lepas pakai serum, korang boleh pakai krim muka korang. Tapi pastikan pakai serum dulu baru pakai krim muka tau. 

3. Bila nak pakai serum ni?
Saya rekomen pakai malam sebelum tidur. Tapi nak pakai siang dan malam pun boleh..tak ada masalah. Lagi bagus pakai siang dan malam, sebab lagi cepat nampak kesan dia.

Set baru ni lagi berbaloi-baloi untuk pengguna. Dengan set ni, korang dah jimat duit dah..sebab korang dah tak payah beli serum dan toner lain lagi.
  Sijil Halal

TESTIMONI



------------------------------------------------------------------------------------
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN SET HARLINA

Dapatkan kulit halus gebu dengan minuman bernutrisi terbaik hari ini! Kesan seawal 3 HARI !! Keberkesanan unggul dengan formula 14 stemcell, 36 agen antioksidan serta 1.6 juta mg kolagen nano! Kesan dijamin terbaik untuk kesihatan dan kulit dengan pengambilan berterusan..


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN produk bumiputera Muslim berteknologi Jepun dan France adalah pilihan yg TEPAT untuk anda nikmati tanpa was-was! Dengan kuasa teknologi nano, ia memastikan pengeluaran produk berkualiti tinggi dengan kuasa penyerapan lebih pantas ke dalam sel2 darah dan badan lalu memberikan hasil optimum dalam masa yang singkat.


KEISTIMEWAAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
1. Di pek berasingn dalam sachet untuk memudahkan pengambilan selain menjaga kualiti produk agar tidak tercemar dengan udara akibat buka tutup jar/bekas seperti produk yang seumpamanya di pasaran.
2. Mengandungi 60 sachet setiap jar, untuk pengambilan selama 2 bulan. Sungguh menjimatkan!
3. Produk berbentuk serbuk memberikan kesan lebih pantas untuk diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.
4. Mengandungi kandungan stemcell dan antioksidan tertinggi bagi memulihkan kesihatan dan sel2 kulit bermasalah/rosak dengan lebih cepat iaitu :
** 1,600,000mg
** 36x Antioksidan
** 14x Stem Cell
** 20x Super Fruits
** Pitera Rich Extract

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
• Memberikan tenaga
• Merangsang penghasilan kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari dan menelakkan kulit sunburn
• Mencuci darah kotor dan membuang toksin
• Melambatkan penuaan, mengurangi jeragat dan kedutan halus
• Menguatkan tulang dan sendi, rambut dan mencegah kanser
• Kulit lebih anjal, muda, cerah dan berseri
• Membantu mengawal selera makan dan menurunkan paras kolesterol
• Menghilangkan jerawat dan parut
• Menjadikan kulit lebih lembab, halus, licin dan mengecilkan pori2
• Mengatasi masalah tekstur kulit rosak, selulit dan strechmark
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah/merekah
• Memerahkan bibir, membantu masalah penglihatan

** Boleh diambil oleh wanita hamil dan menyusui bayi
** Sesuai untuk semua jantina dan usia serta mereka yang ada darah tinggi atau kencing manis


KANDUNGAN UTAMA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell, Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon


TESTIMONI PENGGUNA














BERMINAT?
JOM ORDER .
Image result for cara order
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

1) NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"SSWK COLLAGEN JIHAN MUSE"

HARGA KAMI : 
1 SET RM175 SM / RM180 SS
FREE POSTAGE

"SSWK COLLAGEN HARLINA"

HARGA KAMI : 
1 SET RM150 SM / RM155 SS
FREE POSTAGE


SILA SMS/WHATSAPP : (+6) 017-3980067 [STRICTLY NO CALL]
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY

2) SILA BUAT BAYARAN KE SALAH SATU AKAUN DIBAWAH
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PROMOSI / HARGA SEMASA = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...