Order / Pertanyaan sila terus whatsapp (lebih cepat) or pm inbox facebook ya. +6017-3980067 Whatsapp (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

DIANZ VITAMIN C & E PLUS 2017 , DIANZ NANO LIGHTENER CREAM , DIANZ VITAMILK BOOSTER Original : Cerah Seawal 7 Hari

Nak tau cara mudah nak kulit cantik berseri, cerah gebu dan putih melepak??
Mudah je.. HISAP-HISAP TERUS CANTIK


DIANZ VITAMIN C New Packaging ! Lebih POWER !
Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!!
Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!

Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! 
HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!!



KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS 
✔ Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan)
✔ Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren
✔ Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry
✔ Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat
✔ Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
✔  Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan
✔ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Selamat dan berkesan. 100% produk semulajadi

VITAMIN C & E + Extra Pearl 6550mg

Produk Dian'z Vitamin C & E + Extra Pearl ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut. Di dalam setiap tablet mengandungi 6550mg :

1000mg Vitamin C daripada oren :
- Menyingkirkan toksik dalam badan
- Melancarkan sistem perkumuhan
- Merawat jerawat, jeragat dan parut 

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
- Sangat tinggi khasiatnya
- Melembapkan kulit
- Mengecilkan liang roma yang terbuka
- Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
- Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakan orang alah pada makanan laut (seafood)
- Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
- Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
- Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
- Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
- Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut


KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
✔ Kulit lebih glowy dan berseri
✔ Mencantikkan kulit
✔ Melembapkan kulit
✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati
 ✔ Menghilangkan parut muka/badan
✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan ekzema
✔ Mengurangkan resdung
✔ Membantu menegangkan kulit
✔ Merawat kulit kusam
✔ Merawat tona kulit tidak sekata
✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru


CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL
✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah)
TERBARU ! Sebotol 35
 biji untuk SATU bulan 5 Hari
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


NOTED : Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima.

Kesan dapat dilihat seawal 2 minggu pertama. 
BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.

Dianz Vitamin boleh diambil oleh:
* Kaum lelaki dan perempuan umur 16 tahun ke atas
* Ibu menyusu
* Ibu mengandung


 Vitamin C & E selamat ? halal ? dan ada pengesahan KKM?
Ya, pasti halal, produk bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP, dan diluluskan oleh kementerian kesihatan sebagai makanan tambahan 

Vitamin C & E sebenar nya untuk apa?
: untuk memutihkan kulit, mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat, membantu pertumbuhan sel baru.

    Kalau kita stop ambil vit C & E ni. Adakah ada side effect dan apa akan terjadi apa kulit kita?
:  Kalau stop tidak akan beri kepada anda seperti jerawat atau jeragat. tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam.. Sebab zat-zat vitamin dalam badan telah berkurang. Tanya kenapa pada diri anda? Jika produk yang baik untuk tubuh anda kenapa perlu berhenti ?

     Berapa lama untuk melihat kesan selepas ambil Vit C & E ni ?
:   Depends pada metabolisme tubuh badan masing-masing. Ada yang cepat ada yang lambat. Paling cepat 3 hari, paling lambat 3 bulan. So jangan baru makan sebulan dah give up ye

  Boleh campur makan vitamin lain jika makan vitamin C & E ?
Boleh, tapi perlu jarak kan masa pengambilan selama 3-4 jam

     Perlu ke pantang apa2 untuk ambil vitamin C & E ni ? seperti kafein, seafood?
 ya anda perlu elakkan kafien dan air karbonat utuk kesan yang lebih cepat tetapi anda bleh ambil seafood seperti biasa.vitamin ini mggunakan collagen ikan talapia. tidak meberi alahan kepada individu yang alahan seafood
  
    Vitamin C & E ni sesuai untuk semua peringkat umur ke?
·         Sesuai. Saya syorkan untuk wanita yang sudah baligh.. Kalau belum baligh masih kanak-kanak, agak tidak sesuai. Hormon pun masih muda remaja. Digalakkan untuk mereka yang berumur 16tahun dan ke atas. Selalunya umur 40an dah start ada jeragat. still bolhe makan. Untuk pudar kan jeragat
  
PASTIKAN ORIGINAL, BOLEH SCAN HOLOGRAM !

     Vitamin C & E ni untuk muka je ke?
·      Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jugak. Vitamin c & e ini akan cair. dan akan disalurkan melalui darah. Mana mungkin darah pergi kat muka je kan? Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun nak putih cantik berseri juga. Betol tak?

     Vitamin C & E  ni menggemukkan tak ? 
·         Hoho kalau ia menggemukkan. SAYA lah orang pertama yang cabut lari dulu. Hehe ia tidak menggemukkan. 

  Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ke vitamin C & E ni ?
: ye boleh untuk ibu menyusu dan mengandung. Sebab saya sendiri mengandung saya makan dan saya dan baby sihat tetapi jika anda ragu-ragu. Anda boleh bawa vitamin berjumpa doctor untuk kepastian. Keselamatan baby adalah yang utama kan ?

 Tengah berpantang boleh makan ke ?
: boleh tetapi pendapat saya tak galakkan. Sebab anda makan bersama jamu yang panas. lada hitam. So habiskan pantang anda dulu. Hanya 44 hari sahaja kan? sabar la kejap. kelam kabut nak pergi mana ? hahaha,,

   MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan vit C & E ini ?
·          Iya, selamat dan disarankan untuk memakan vitamin ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.


      Darah tinggi, kencing manis ,sakit jantung boleh ambil ?
Jika melibatkan ubat doktor. Sila rujuk doktor anda telebih dahulu . 

    Waktu datang bulan (period) boleh makan vit c tak?
 : Datang bulan boleh ambil macam biasa. tiada masalah


  Saya ambil pil perancang.. boleh ke ambil vitamin ni ? 
yea boleh :) 


TESTIMONI PENGGUNA DIANZ VITAMIN C&E PLUS :


Image may contain: 2 people, people smiling, hat, text and close-up




Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)

Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)

Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)

Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)




Dian Vitamin C & E Extra Pearl Murah (New Formula)














▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Dianz Nano Lightener Cream : Mencerahkan Lutut, Siku, Ketiak, Celahan Peha Seawal 7 Hari

DIANZ NANO LIGHTENER CREAM

Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!!

Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar mengenakan pakaian tidak berlengan. 

Makanlah supplement apa sekalipun tapi yg celahhhh2 PEHA, KETIAK, BUKU LALI, LEHER, SIKU, LUTUT keras kematu tu tetap berkerak HITAM...BERDAKI...suami pulak dah mula tegur MISS V dah semakin gelap...malunyaaaaa...
DIANZ NANO LIGHTENER CREAM
Memperkenalkan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!

KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
- Kesan seawal 7 hari
- Memutihkan masalah utama wanita
- Sesuai untuk semua peringkat umur
- Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
- Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
- Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
- Tiada bau-bauan 
- Krim berwarna light purple
- KKM approved

CARA GUNA NANO LIGHTENER CREAM :
  • Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah ( gelap ) . 
  • tak perlu di bilas.
  • Boleh pakai deodorant selepas memakai krim ini.
DIANZ NANO LIGHTENER CREAM
Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM DIANZ?
A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY boleh tahan?
A : 1 botol / 10gm  boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?
A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 - 30 botol.  Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?
A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY?
A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh

Q : Lelaki boleh pakai  tak NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY?
A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

Q : NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY boleh disapu di bahagian mana ??
A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?
A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT150603581K


Q : Adakah krim ini boleh digunakan ketika solat? Perlukah saya membasuhnya?
A : TIDAK. Ia 100% halal

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY akan membuatkan bulu saya gugur? 
A : TIDAK, krim ini tidak menggugurkan bulu

Q : Saya mempunyai kulit yang sensitif /ezcema, boleh tak saya menggunakannya?
A : Tidak digalakan jika kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas

Q : Adakah boleh digunakan di bahagian muka?
A : Tidak digalakkan 

Q : Apakah bahan2 NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY? Adakah ia mempunyai kimia paraben?
A : TIDAK. 

Q : Saya menggunakan NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY dan kulit saya menjadi gatal?
A : Bahan di dalam krim tidak sesuai / alergik untuk anda. Berhenti mengunakannya serta merta

Q : Adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY / Adakah saya perlukan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ sepanjang hidup saya ?
A : TIDAK. Anda boleh berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM DIANZ PIXY selepas anda berpuas hati dengan result nya dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur 

TESTIMONI DIANZ NANO LIGHTENER CREAM :


















▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DIANZ VITAMILK BOOSTER

Mengalami masalah susu badan tiada??
Stress sebab susu kurang?? Susu tak pekat??
Jom cuba DIANZ VITAMILK BOOSTER!!

Pastinya selepas mencuba,,anda akan merasakan perubahan yang sangat ketara!!

dianz vita milk booster

FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan
✔ Menambahkan tenaga
✔ Menguatkan rahim
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Kulit menjadi lembut
✔ Muka berseri dan ‘pinky’
✔ Awet muda
✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit

KANDUNGAN BAHAN UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER
OMEGA 3
✔ Adalah penting untuk pembinaan otak dan minda bayi
KOLAGEN IKAN
✔ Dapat membantu mengekalkan ketegangan kulit wanita yang hamil
Membantu mengurangkan rekahan kulit
APRICOT DAN DELIMA
✔ Memberi antioksidan yang secukupnya kepada wanita hamil dan para ibu untuk kelihatan bertenaga
MADU

✔ Dapat meningkatkan pergerakan usus dan meningkatkan selera makan



SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ Wanita yang merancang untuk hamil
✔ Wanita mengandung
✔ Wanita yang sedang berpantang
✔ Wanita yang menyusukan anak
KEBAIKAN UNTUK WANITA YANG BERSEDIA UNTUK MENDAPAT ZURIAT
✔ Bersedia untuk mempunyai tubuh yang baik untuk hamil
✔ Mengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
✔ Menguatkan rahim
KEBAIKAN UNTUK IBU YANG MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BAYI
✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda
✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak
✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil
✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu
✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi
CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMILK BOOSTER
✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi
✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla
✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh
✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari
NOTED : Elak waktu pengambilan ubat-ubatan/jamu dengan dianz vitamilk dalam masa yang sama. Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam untuk proses penghadaman lebih baik

Q & A DIANZ VITAMILK BOOSTER
Q : Cara pengambilan Dianz Vitamilk Booster?
A : 1 sachet selepas sarapan, jika cik B bengkak, makan selang sehari (bila perlu)
Q : Adakah Dianz Vitamilk Booster boleh dimakan bersama Dianz Vitamin?
A : Boleh. Dianz Vitamilk Booster pagi ketika sarapan manakala Dianz Vitamin malam sebelum tidur
Q : Siapakah yang boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?
A : Wanita berkahwin sahaja. Ibu menyusu, mengandung dan wanita yang inginkan zuriat
Q : Dianz Vitamilk Booster di buat dari susu apa? Lembu atau kambing?
A : Dianz Vitamilk Booster bukan sejenis susu. VITAMILK adalah singkatan kepada VITAMIN MILK BOOSTER
Q : Saya makan pil perancang dan saya menyusu, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh. Tiada masalah
Q : Saya menyusu dan sedang period, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh
Q : Saya menyusu dan dah lama tidak datang period, adakah saya boleh makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh
Q : Saya dah lama tiada susu, kalau makan Dianz Vitamilk Booster boleh keluarkan susu semula?
A : Bergantung kepada demand dan supply. Kalau makan Dianz Vitamilk Booster tapi tiada hisapan atau rangsangan atau pump, macam mana susu nak proses untuk keluar!!
Q : Saya baru pregnant 3 bulan, adakah saya boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh diamalkan seawal 1 minggu
Q : Saya baru makan Dianz Vitamilk Booster tiba-tiba saya disahkan mengandung perlu ke saya berhenti mengambil Dianz Vitamilk Booster?
A : Tidak perlu berhenti. Dianz Vitamilk Booster baik untuk perkembangan ibu dan anak
Q : Saya pregnant 7, 8, 9 bulan boleh ke saya makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh. Dianz Vitamilk Booster untuk memberi tenaga, menguatkan rahim, menaikkan seri ibu, tidak kusam dan lemah, memberi tenaga dan bersedialah untuk susu yang meriah
Q : Apakah peranan atau kebaikan Dianz Vitamilk Booster kepada wanita yang inginkan zuriat ?
A : Dianz Vitamilk Booster adalah ikhtiar untuk hamil, untuk menguatkan rahim terutama ibu yang pernah gugur dan membantu menghasilkan ovum berkualiti. Dianz Vitamilk Booster adalah ikhtiar untuk hamil
Q : Dianz Vitamilk Booster mempunyai KKM?
A : Ya, dibawah pengkelasan makanan, Dianz Vitamilk Booster tidak perlu MAL sb ia berbentuk serbuk
Q : Seawal umur berapa boleh ambil Dianz Vitamilk Booster?
A : 18 tahun ke atas dan sudah berkahwin dan ibu-ibu yang inginkan zuriat dan menyusu
Q : Saya keguguran, boleh ke makan Dianz Vitamilk Booster?
A : Boleh sangat-sangat, untuk kuatkan dan pulihkan kondisi rahim
Q : Dianz Vitamilk Booster boleh mencerahkan kulit?

A : Dianz Vitamilk Booster khusus untuk memberi kesihatan kepada ibu dan anak, memberi tenaga, menaikkan seri kerana ibu-ibu yang ingin zuriat, mengandung, menyusu memerlukan tenaga untuk badan sihat. Dianz Vitamilk Booster tidak dikhususkan untuk kulit

TESTIMONI DIANZ VITAMILK BOOSTER
dianz vitamilk booster review

testimoni dianz vitamilk booster


Dianz VitaMilk testimoni

Dianz Vita Milk booster testimoni


BERMINAT?
JOM ORDER .

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

"DIANZ NANO LIGHTENER"
[15gram / botol]

HARGA KAMI : 
1PC RM47 (SM) | RM52 (SS)
FREE POSTAGE


"DIANZ VIT C & E PLUS"
1PCS RM57 (SM) | RM61 (SS)
FREE POSTAGE

"DIANZ VITAMILK"
1BOX RM72 (SM) | RM76 (SS)
FREE POSTAGE


SILA SMS/WHATSAPP : (+6) 017-3980067 [STRICTLY NO CALL]
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY

2) SILA BUAT BAYARAN KE SALAH SATU AKAUN DIBAWAH
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PROMOSI / HARGA SEMASA = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...