Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

SABUN KUNYIT & KRIM KUNYIT THAILAND Murah : Khasiat Kunyit Untuk Kulit

MALU DENGAN JERAWAT YANG BANYAK KAT MUKA?? 
BERTEPEK TEPEK JERAWAT BERANAK PINAK TIAP-TIAP BANGUN PAGI?? 
MUKA PUN BANYAK KAWAH DAN BERNANAH!??
SENANG JERRR MASALAH SEMUA TU!! 
DENGAN BANTUAN KRIM KUNYIT SEMUA MASALAH TU BOLEH LESAP KAK OII!!!

Kunyit @ turmeric mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat.
Zaman nenek moyang kita dahulu menggunakan kunyit untuk membuat air rebusan kunyit
mandian kunyit, dan kebanyakannya semua berasaskan KUNYIT...KUNYIT...KUNYIT untuk kegunaan harian.


SABUN KUNYIT + KRIM KUNYIT THAILAND

Sekarang dengan teknologi terkini, kunyit dihasilkan dalam bentuk sabun dan krim kunyit. Mudah dan senangkan?
Tak perlu nak bersusah-susah untuk proses kunyit yang memenatkan.
 Lagi murah, cepat, dan jimat masa.



KEBAIKAN SABUN/KRIM KUNYIT THAI
Krim Kunyit dirumus khas untuk menghilangkan jeragat dan parut-parut jerawat dengan berkesan. Ia diperbuat daripada sumber-sumber alam semulajadi.



Fungsi dan kebaikan sabun/krim kunyit :
1. Menghilangkan jerawat dan jeragat
2. Menghilangkan tompok dan bintik hitam
3. Mengecutkan jerawat dan cepat dan berkesan
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Boleh digunakan di parut badan, parut degil boleh hilang


Krim dan sabun kunyit original dari Thailand. Krim herba untuk penjagaan wajah. Wangi dan khasiatnya sangat bagus. Kesan yang cepat dan berkesan untuk menghilangkan masalah jerawat, jeragat, parut degil, parut gelap, bintik hitam dan mencerahkan kulit secara natural.  Kesan yang cepat dan berkesan untuk menghilangkan masalah jerawat, jeragat, parut degil, parut gelap, bintik hitam dan mencerahkan kulit secara natural.

Bukan hanya muka saja boleh guna ya. Boleh guna sapu di parut badan. Produk herba adalah pilihan utama wanita Thailand. Boleh guna untuk perempuan dan lelaki ya. Sebenarnya tak pernah ambil stock krim kunyit penutup merah ok, tapi atas permintaan ramai dan sangat meletup saya cuba dan memang berkesan. Terus ambil stock dan jual secara borong dan runcit dengan harga kasih sayang.


Merawat, mencerah dan menggebukan kulit wajah uols !
Nak cantik, Nak gebu tanpa jerawat, jeragat, dan bintik hitam? 
Haa.. kenalah rajin kakak2, adik-adik.
Murah tak semestinya tak bagus kan??
Cuba dulu baru tahu!!

Dah ramai tergila-gila kan sabun dan krim kunyit ni!! Sebab apa?? 
Sebab tak sangka sabun dan krim semurah ni tapi kesan yang superb!!


CARA PENGGUNAAN SABUN KRIM KUNYIT:
  • Cuci muka terlebih dahulu menggunakan sabun kunyit dan biarkan 10-15 minit lalu dibilas dengan air bersih.
  • Setelah bersih barulah sapukan krim kunyit pada kawasan bermasalah secara nipis ke seluruh muka. 
  • Gunakan pada waktu malam sebelum tidur.
  • Kesan akan dapat dilihat dalam tempoh 1 minggu
TESTIMONI PENGGUNA SABUN KRIM KUNYIT THAILAND :
Ada orang pakai krim kunyit cakap muka rasa lembap, 
ada yang cakap jerawat makin kecut, ada yang cakap rasa muka lain macam muda sikit. Betul ke??









BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"1 SABUN KUNYIT"
HARGA KAMI : 
RM15 SM / RM20 SS
FREE POSTAGE

"1 KRIM KUNYIT"
HARGA KAMI : 
RM15 SM / RM20 SS
FREE POSTAGE

"1 SABUN KUNYIT + 1 KRIM KUNYIT"
HARGA KAMI : 
RM20 SM / RM25 SS
FREE POSTAGE

BORONG KRIM KUNYIT  12PCS RM60 (SM) | RM65 (SS) SEDOZEN
BORONG SABUN KUNYIT  12PCS RM70 (SM) | RM75 (SS) SEDOZEN


NOTED : Krim Kunyit bekas putih tudung merah semuanya memang MADE IN THAILAND. 
Warna krim yang berbeza pekat/cair disebabkan kadar kandungan kunyit yang berbeza dari kilang yang sama. Permintaan di kilang yang terlalu tinggi ! NO FAKE! NO WORRY!
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...