Order / Pertanyaan sila terus whatsapp (lebih cepat) or pm inbox facebook ya. +6017-3980067 Whatsapp (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

AMMA WHITE BODY SOAP Murah

Nak putih cerah satu badan dengan mudah? 
Tak perlu nak makan suplement produk pemutih pun. 
Hanya dengan sabun sahaja tau! 
Amma white body soap original from thailand.


Amma White Body Soap berfungsi untuk memutihkan kulit muka dan badan. Setiap layer warna tu ada bau dan fungsi yang tertentu untuk kesihatan kulit.

Sabun mandi ini sangat popular di Thailand dan Indonesia. Warna-warni pada sabun berasal dari bahan-bahan alami yang mempunyai kandungan dan manfaatnya masing-masing. Dan yang paling penting, ia diperbuat daripada pewarna semulajadi dari bahan yang dirumuskan khas untuk kulit dan kecantikan u alls.


"Mula-mula saje je nak pakai sabun amma ni sebab tengok comel je macam kuih lapis, sekali dapat kat tangan, baunya sangat wangi! Pakai setiap kali nak mandi, tak sedar pun ada perubahan. Kulit makin cerah. hehe"


KOMPOSISI SETIAP LAYER SABUN : 
1. Merah: berasal dari buah tomato yang berfungsi untuk membersihkan dan memutihkan kulit.
2. Kuning: berasal dari kunyit yang mengandung glutathione dapat mengurangi bau badan, mengurangi hiperpigmentasi, dan memberikan aroma herbal.
3. Orange: berasal dari lobak segar yang bermanfaat untuk menghaluskan kulit.
4. Putih: berasal dari susu yang dapat menjaga kelembapan kulit.
5. Hijau: berasal dari green tea berfungsi untuk mengangkat sel-sel kulit mati.


CARA PAKAI :
Basahkan badan, Gosokkan sabun ke seluruh badan. Biarkan selama 3-5 minit. Lalu bilas hingga bersih.

Noted : Just for body okay. Jangan mengada nak try pakai kat muka, nanti pedih2 sis tak maw tanggung tau! Boleh cerahkan bahagian2 tubuh yang gelap terutama di ketiak dan kelengkang. Belum cuba belum tahu. Pastikan original okay?






BERMINAT?
JOM ORDER .
Image result for cara order
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

1) NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"AMMA WHITE SOAP"

HARGA KAMI : 
1PC RM16 (SM) | RM22 (SS)
3PCS RM30 SM / RM35 SS


SILA SMS/WHATSAPP : (+6) 017-3980067 [STRICTLY NO CALL]
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY

2) SILA BUAT BAYARAN KE SALAH SATU AKAUN DIBAWAH
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PROMOSI / HARGA SEMASA = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...