Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2017 ==> KLIK SINI

SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM , SATIN SKINZ ACNE CREAM : Hilangkan Jerawat Seawal 3 Hari

Jerawat memang tak berbahaya!

Tapi kalau tak dirawat 
akan meninggalkan kesan parut kekal, berlopak-lopak yang sangat hodoh!!

Tapi jangan Risau...
Jerawat yang hodoh pada wajah anda bakal hilang dalam 3 hari sahaja!!
CUBA SATIN SKINZ PREMIUM BOTANICAL ACNE SERUM

SAPU JE 2-3 KALI SEHARI. 
100% Lulus KKM dan Selamat dari bahan rahsia alam!!

SATIN SKINZ BOTANICAL atau ACNE SERUM mempunyai kuasa mematikan akar jerawat, mengecutkan jerawat, menghilangkan parut dan yang paling best muka lebih glowing dan segar...


- Lebih 10,000 kotak terjual dalam masa 2 bulan ! 98% mengatakan sangat berpuas hati !

 Mempunyai Kelulusan KKM NOT150703551K .

KEISTIMEWAAN SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM :
☝ Dibuat dalam bentuk cecair ajaib yang tidak berminyak dan mudah meresap!
☝  Mampu menghilangkan bekas parut jerawat yang berlekuk dan hitam
☝ Mematikan kuman / bakteria yang subur di muka
☝ Mengecutkan jerawat yang aktif dengan cepat!
☝ Memulihkan tekstur / permukaan kulit yang berparut
☝ Merencatkan pembiakan jerawat baru
☝ Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
☝ Menjadikan kulit lebih sihat dan anjal


3 BAHAN UTAMA SATIN SKINZ BOTANICAL ACNE SERUM :

❀ Cirus Medica Limonum Fruit Extract 
- kaya dengan Vitamin C untuk menghilangkan parut dengan pantas tanpa rasa sakit

❀ Melalueca Alternifolia Leaf Oil 
- mempunyai kekuatan untuk mematikan kuman jerawat dengan serta merta

❀ Arctium Majus Root Extract
- bahan paling berkesan untuk hentikan semua jenis pengeluaran jerawat supaya tiada lagi jerawat berulang



CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ ACNE SERUM :
  1.  Bersihkan kulit muka / badan menggunakan cleanser / sabun
  2.  Sapu serum nipis-nipis pada seluruh permukaan kulit wajah atau belakang badan dan biarkan ia kering dengan sendirinya
  3.  Sapukan lapisan kedua pada permukaan jerawat yang subur merah. Dap2 kan dengan putik kapas/tisu
  4. Untuk kesan terbaik, sapu serum lebih2 sikit (pada jerawat sahaja) untuk cepatkan jerawat kecut


ISI KANDUNGAN : 10 ML / BOTOL

Akhir sekali biarkan Satin Skinz bekerja untuk kulit anda 

**Jika pakai ACNE BOTANICAL SERUM boleh ke pakai day/night cream SATIN SKINZ FACIAL?
Boleh.. tapi kena biarkan kering sepenuhnya dulu.. means bagi 100% serap pada kulit baru apply cream. 


TESTIMONI PENGGUNA SATIN SKINZ SERUM :









----------------------------------------------------
SATIN ACNE CREAM BY SATIN SKINZ

Jerawat naik mencanak-canak
tak tahu nak buat apa
Dapatkan ACNE CREAM by Satin Skinz
Pasti esok nya jerawat kecut dan malu-malu nak tumbuh lagi

Hi laling.. ni dia close up wajah ACNE CREAM yang giler power... Texture pekat tak berminyak tau.. nampak macam krim biasa tapi sebenarnya luar biasa.. lain dari yang lain.. kena try baru tahu.

Okey.. ACNE CREAM ni kita saja bagi dia skin color (color natural kulit) untuk tampal pada jerawat.. di samping merawat jerawat, cream ni boleh jugak hide jerawat korang tu! Taraaa.. Ini sebenarnya macm CONCEALER ACNE COVER... bila dah tampal terus tak nmpk jerawat merah2 tau...then boleh tepek2 bedak macam biasa.. wink wink.. haa.. lepas tu korang akan rasa sejuk2 je.. hilang gatal2 merenyam akibat jerawat tu... .
Produk ni korang wajib cuba kalau korang sayang muka !



BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"SATIN SKINZ ACNE SERUM"

HARGA KAMI : 
RM55 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE

"SATIN SKINZ ACNE CREAM"


HARGA KAMI : 
RM50 SM / RM55 SS
FREE POSTAGE
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :