Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

MISS V PERFUME , MISS V PERFUME FEMININE WASH MOLLYS BEAUTY : KETAT WANGI DAN BEBAS KEPUTIHAN

ini ❎BUKAN FEMININE WASH❎
INI MISS V PERFUME!!

KETAT WANGI DAN BEBAS KEPUTIHAN !
Spray je, hilang gatal² Miss V
Spray je, keputihan pun lari
Spray je, Miss V terus wangi
Spray je, selesa sepanjang hari

Gunalah Miss V Perfume (Feminin Strawbery Spray + Manjakani)
Spray pertama tercipta untuk Miss.V ..
Hanya spray, tak perlu cuci .. 
Tak perlu pantyliner lagi.. Hoorayy!!

✔️fungsi baru :memutihkan kawasan celahan 😍

Mollys Miss V Perfume bukan sahaja mewangikan mahkota anda,
malah kesannya sehebat jamu perapat !
HANYA SPRAY SAHAJA

KANDUNGAN BAHAN MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY :-
Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, lactoserum yogurt,  Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan. 100% Bahan organik

miss v perfume molly berkesan

KEISTIMEWAAN MISS V PERFUME MOLLY
Formulasi organik dgn extract sireh, manjakani & strawberri
Cuma spray tanpa perlu bilas, cepat & mudah
Tiada lagi Gatal2 di Faraj
Menyingkirkan kuman & bakteria
Menghapuskan keputihan
Menyempit & mengetatkan Miss V
Menyembuhkan luka lepas bersalin
Wangi dan selesa sepanjang hari
Mengurang & mencegah kegatalan
Menghilangkan bau yg kurang enak
Anak dara, pregnant mom & ibu dalam pantang boleh guna
Tak perlu lagi guna panty liner sebab keputihan hilang!

Miss V Perfume diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.

FUNGSI MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY :-
 Menghilangkan kegatalan
 Membunuh bakteria dan kulat
 Merawat keputihan
 Mengetatkan faraj
 Memulihkan luka selepas bersalin
 Memberi haruman sepanjang hari
 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
 Mencegah bau yang kurang enak
 Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi

KKM APPROVED!
KLIK pada gambar untuk lebih jelas

ADA BEZA KE MISS V PERFUME LAMA DAN BARU?
Ada ya. Bahan baru yang ditambah ke dalam miss v baru ni nama dia lactoserum, lactoserum ni daripada ekstrak susu.. Fungsi dia boleh mencerahkan celah-celah yang ermm ??haha pompuan dia faham kot. Memang sangat-sangat bagus bahan ni untuk membantu kita kembalikan apa yang dah hilang.. Dijamin bahan super baik + gred paling bagus.

Alaa perfume mahai2 kita sanggup beli.. tak kan nak segakkan petpot nak berkira kan3 🙊🙈?? 
CARA PENGGUNAAN MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY :-
- Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu.
- Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm, seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung.
- Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau.

*Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yang anda mahu.
*Boleh di spray terus ke pentis (seluar dalam) untuk menghalang bau.
*Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan lepas pantang.
*Stop ketika datang bulan, selepas habis period boleh guna semula.


miss v perfume molly kkm











-----------------------------------------------------------
MISS V PERFUME FEMININE WASH
Diformulakan khas untuk menyihat dan mengatasi masalah pada bahagian faraj wanita. Bahan utama iaitu akar serapat, sireh dan manjakani dapat merawat keputihan, kegatalan dan bau yang kurang enak. Collagen di dalam miss v feminine wash ini juga dapat memberi ketegangan dan anti penuaan pada bahagian faraj. 



KELEBIHAN MISS V PERFUME FEMININE WASH
💐 Mengetatkan faraj dengan segera
💐 Mencerah bahagian tengah vagina
💐 Menghilangkan kegatalan dan keputihan
💐 Memberi haruman yang tahan lama
💐 Membunuh bakteria dan kulat
💐 Merawat keputihan
💐 Memulihkan luka selepas bersalin
💐 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
💐 Mencegah bau yang kurang enak
💐 Boleh digunakan oleh remaja atau kanak-kanak yang mengalami masalah keputihan
💐 100% organik dan selamat digunakan


CARA PENGGUNAAN MISS V PERFUME FEMININE WASH
Picitkan sedikit pada tapak tangan dan campurkan dengan sedikit air ketika mandi, gosok pada miss v anda dan cuci dengan air seperti biasa.



BERMINAT?
JOM ORDER .

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

"MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY"

HARGA KAMI : 
1BOTOL RM75 (SM) / RM80 (SS)
FREE POSTAGE


"MISS V PERFUME FEMININE WASH"

HARGA KAMI : 
1BOTOL RM42 (SM) / RM46 (SS)
FREE POSTAGE



SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PROMOSI/HARGA PRODUK = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...