Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA HARI MALAYSIA 2017 ==> KLIK SINI

HOPE GIRL MAGIC SKIN PRIMER , TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM

Adakah anda berasa kurang yakin apabila berhadapan dengan kawan-kawan & pelanggan disebabkan kulit yang terlalu berminyak walaupun dah pakai mekap?

Adakah anda tergolong dalam kumpulan yang sering kena touch up makeup/ bedak setiap masa disebabkan kulit yang cepat berminyak?

Dan adakah anda tak suka pakai apa-apa alat solek tapi masih mencari-cari produk yang boleh mengawal pengeluaran minyak di muka?

Gunalah Magic Skin Primer ini...


Magic Skin Primer ialah produk putih halus dan mulus nombor 1 di dunia. Produk ni sangat magik untuk kulit anda dan dijamin anda pasti berpuas hati dengannya.

Kelebihan Hope Girl Magic Skin Primer :
✔ Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur kulit yang tidak sekata.
✔ Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
✔ Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin licin dan porselin seperti sutera.
✔ Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas, matte dan lembut.
✔ Berkesan mengawal sebum berlebihan.
✔ Fungsi primer Mata apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas,ia menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.
✔ Membantu menganjalkan kulit.
✔ Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
✔ Mengatasi masalah pori terbuka.
✔ Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi
 kulit anda


Kandungan Magic Skin Primer :
Mengandungi joioba oil dan vitamin E.
Mempunyai tekstur yang ringan dan berbau wangian bunga.

Cara Penggunaan Magic Skin Primer :
  1. Mula-mula guna Honey Bee Venom bagi mengekalkan kelembapan kulit.
  2. Lepas tu apply lah Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone dan pipi yang besar pori.
  3. Kemudian pakai lah foundation atau Bb atau CC Cream yang korang ada.
  4. Tak pun pakai je lah Butae Compact Powder. gerenti terbaekkk !!=) 


Magic Skin Primer produk 100% Original dijamin HALAL 
dan disahkan KKM !.

TESTIMONI PENGGUNA MAGIC SKIN PRIMER HOPE GIRL :







SEBELUM START GUNA HOPE GIRL.. APPLY DULU HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM... UNTUK KESAN MEKAP LEBIH FLAWLESS & TAHAN LAMA!

PILIHAN OTAI-OTAI MUA MASA KINI

-----------------------------------------------------------

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM BY NAFURA (100ml)


True Island Alaska Glacier Water Cream ialah merupakan produk pencegah segala masalah kulit kering dari persekitaran cuaca yang teruk!!. Krim ni kurang melekit daripada Honey Bee Venom Cream. Jadi Yang mana kulit yang agak berminyak sesuai sangat menggunakan Krim Alaska ni.


True Island Alaska Glacier Water Cream ni sangat ringan dan boleh dibawa kemana sahaja. Ia selamat diguna dan telah dapat pengesahan daripada Kementerian (KKM). True Island menjadikan kulit anda dengan serta merta menjadi lembut dan melembapkan kulit pada waktu pagi.


✔️ Di formula kan khas untuk kulit kering kulit berminyak!
✔️kulit kering ke kulit berminyak?? Mana 1 nie? Haaa… Ni la ramai yg org tak tahu. Bahawa kulit berminyak tu sebenarnya kulit kering, disebabkan kulit kita kering, maka kulit keluarkan minyak konon utk balance kan kelembapan.

✔️Moisturizer sgt2 penting utk kulit! Jgn fikir.. Ohhh! Kulit aku berminyak so skipppp la Moisturizer. Moisturizer wajib utk kulit berminyak tetapi kena la cari yg oil free.

Apa perbezaaan krim Alaska dengan HONEY BEE CREAM ???

✔️Alaska Ni water base tau.. Ade effect cooling.

✔️Tak Sticky senang menyerap dan pastinya terbaik utk hasil mekap GLOWING n FlAWLESS effect dia sama mcm HONEY BEE tp Khas utk mereka yg kulit kering & berminyak..
✔️Yang kulit agak berminyak sangat- sangat disarankan menggunakan krim Alaska ini.

KELEBIHAN / KEBAIKAN TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
- Membantu menambah make up seseorang agar lebih cantik.
- Memberi kelembapan dan kehalusan pada kulit.
Melembapkan kulit yang kering bila berada dalam air cond.
Sangat sesuai dijadikan base make up seseorang.
Untuk kulit yang berminyak sangat digalakkan.
Sesuai untuk kulit yang kering.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Membantu melicinkan kulit wajah.
Membantu mengecilkan liang pori kulit terbuka.

KANDUNGAN TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
Paraben (mengikut kuantiti yg dibenarkan). 
Triethanolamine. 
Minyak mineral.
Air glasier. 

TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
NOMBOR RUJUKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

True Island Alaska Glacier Water Cream produk 100% Original 
dijamin HALAL dan disahkan KKM !!.

CARA PENGGUNAAN TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER CREAM
✔Digunakan sebagai moisturizer. 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.


TESTIMONI PENGGUNA TRUE ISLAND ALASKA GLACIER WATER GEL CREAM :







BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"MAGIC SKIN PRIMER"

HARGA KAMI : 
1PCS RM90 SM / RM95 SS
FREE POSTAGE


"HBV + MAGIC SKIN PRIMER"

HARGA KAMI : 
1SET RM160 SM / RM165 SS
FREE POSTAGE

"TRUE ISLAND ALASKA CREAM"

HARGA KAMI : 
1PCS RM95 SM / RM100 SS
FREE POSTAGE
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...