Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2017 ==> KLIK SINI

PRINCESS BVRC : Rahsia Putih Gebu Cantik Macam Anak Dara

Anda nak Kulit Flawless macam Baby Doll???
Anda nak cantik jelita macam Princess???
Semua tu tak mustahil tau... 
Rupa tak seberapa takpe tapi Kulit mesti Glowing, Cerah dan sihat . 
Memang Secara Automatic korang akan jadi cantik... 
Segalanya bermula dengan KULIT !


Nak amal collagen, tapi tak lengkap jadi wanita kalau tak ambik jamu,
Nak makan jamu tak cukup rasanya untuk cantikkan dan putihkan yang sedia ada,.!!
Nak ambik dua-dua macam mana cara nak makan pulak..
Rasa macam terlalu banyak pulak yang kena makan.. 


Haa, sebab tu la kena ambik Princess BVRC !
Supplement all in one yg benar-benar menjadi dan berkesan.
Rahsia Wanita "RAPAT DALAM KETAT LUAR" 
 Ini merupakan Penyelesaian yang sangat MUDAH malah Semudah ABC kerana All In One!


Princess Bvrc ialah merupakan antara produk memutih kulit tersenarai dalam membantu anda yang menginginkan kulit dua kali ganda putih dalam masa terdekat!!! Princess Bvrc membantu menjadikan akak-akak semua cantik dan berseri macam puteri sebagaimana bertepatan dengan namanya.


Jom dapatkan kulit yang sihat, cerah, cantik dan bebas dari cela dengan mengamalkan produk kecantikan Princess BvrcJom order sekarang!! Tak try rugi taw..


Siapa yang Memerlukan BVRC Princess ?
  • Mereka yang berkulit kusam, gelap, jerawat dan jeragat.
  • Mereka yang mengalami masalah keputihan yang normal atau serius.
  • Mereka yang baru lepas bersalin.
  • Mereka yang mengalami masalah faraj longgar, becak @ kegatalan .
  • Mereka yang mengalami masalah punggung kecik, leper dan jatuh.
  • Mereka yang mengalami masalah puting payudara hitam dan payudara kendur dan kecil.
  • Mereka yang mempunyai masalah tiada nafsu terhadap hubungan intim.
  • Mereka yang mempunyai masalah badan berbau @ miss-v berbau.
  • Mereka yang mempunyai masalah faraj kering.

Khasiat / Kelebihan BVRC Princess :
*Mencerahkan dan memutihkan kulit seluruh badan
*Mencantikkan kulit seluruh badan
*Melicinkan kulit wajah
*Merawat masalah jerawat dan jeragat
*Menghilangkan parut hitam dan berlubang
*Memerahkan bibir faraj dan puting payudara
*Merapatkan saluran faraj
*Mencerahkan celah peha,belakang leher,siku,tumit dan bawah ketiak
*Menaikkan dan membesarkan punggung dan payudara
*Mencantikkan rambut dan kuku
*Mencerahkan mata
*Mengecutkan dan menyihatkan rahim
*Menstabilkan hormon
*merawat keputihan
*merawat bau badan
*memulihkan tenaga batin
*menaikkan nafsu untuk bersama suami
Sesuai untuk perempuan yang dah berkahwin atau belum berkahwin.


Yang belum kahwin pun, confirm akan rasai kelainannya.

KESAN MACAM MANA TU?
- Payudara akan berdenyut-denyut untuk membesar dan anjal. !!
- Faraj makin mengecil dan mengetat..!!
- Senggugut hilang..!!
- Kulit makin licin dan putih..!!
- Jerawat mengecut..!!
- Parut dan jeragat mula pudar..!!
- Bau badan harum tanpa memakai deodorant..!!
- Haid makin stabil..!!
- Hubungan intim makin rancak dan ghairah..!!

Cara Pengambilan Princess Bvrc :
Sehari satu sachet 30 minit selepas breakfast

Berat / Kandungan :
20 SACHET


KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

💥💥 Princess BVRC produk 100% Original dijamin HALAL dan disahkan KKM !







PANTANG LARANG UNTUK PENGAMBILAN PRINCESS BVRC 
🌸 Untuk hasil yang baik ,minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
🌸 Tidur awal,Rehat secukupnya
🌸 Amalkan gaya hidup sihat
🌸 Kurangkan makanan tidak berkhasiat
🌸 Lemak tinggi
🌸 Berminyak
🌸 Minuman bergas
🌸 Minuman keras

TESTIMONI PENGGUNA princess bvrc:






BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
1) NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI


"PRINCESS BVRC"
Harga Asal/Pasaran RM90.00

HARGA PROMOSI KAMI :
RM65 SM / RM70 SS
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 3 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :