Order / Pertanyaan sila terus whatsapp (lebih cepat) or pm inbox facebook ya. +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

JEMAIMA WHITENING PILLS : KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Memiliki kulit yang cerah, tona sekata dan berseri menjadi idaman setiap wanita. 
Bagi wanita Asia, kulit putih membuatkan penampilan mereka lebih yakin, 
namun iklim di rantau ini yang panas menyulitkan mereka untuk memperoleh kulit tona diidamkan. 

Sekarang, tak perlu risau! 
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!

Apa itu Jemaima Whitening Pills?

Jemaima Whitening Pills adalah supplement yang berfungsi mencantikkan kulit kita daripada dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 

Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yang dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau macam mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..

7 HARI JERAWAT HILANG!

Jemaima Whitening Pills Collagen yang digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik untuk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yang terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel-sel baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat

Khasiat Jemaima Whitening Pills
- Mengurangkan kedut-kedut dan garis halus
- Agen semulajadi untuk mencerah dan memutihkan kulit
- Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
- Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser dan mampu mengawal masalah leukemia
- Membantu mencegah penyakit alzheimer
- Mengawal tekanan darah tinggi dan penyakit diabetes
- Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yang sangat elastik
- 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa


JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!

"I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka dan badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape berubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal.."


BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♠ Vitamin c
♠ Collagen sisik ikan merah
♠ Astaxanthin

Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills?
✔Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Melembutkan & melicinkan kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Kulit menjadi lebih halus, putih merona
✔Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah
✔Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu 
✔Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
✔Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam
✔Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby
✔Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
✔Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat 
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus 
✔Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
✔Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 
pigmen gelap makin berkurang
✔Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 
yg hitam tanpa pengelupasan
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat


Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!

Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
❤ Kulit makin putih
❤ Jerawat beransur hilang
❤ Kulit menjadi sihat
❤ Menambahkan tenaga

Harga pun berpatutan DAN tak ada bahan kimia sebab ia diperbuat dari sisik ikan merah

Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata dan berseri-seri? Kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dengan penampilan diri ye tak? 

Tapi alahaaaii…Cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… Lagi-lagi vagi mereka yang kerja nya hari-hari berjemur kat panas memang uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik dan pada masa yang sama nak kekal sihat.

Mostly produk yang dekat pasaran hanya putihkan kulit muka je. 
Macam mana dengan pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??

Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dengan memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya

Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls... Sebab yang dah cuba, rasa teruja dengan keberkesanannya dalam masa 2 minggu sahaja!


Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”

Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yang terhasil daripada sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal dan merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi. Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yang amat lasak, elastik, kepaduan sel yang tinggi, kapasiti tinggi dalam mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sangat rendah bagi memudahkan kadar penyerapan.


Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkatjadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna.

Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin untuk memaksimumkan keberkesanan collagen dalam memberi manfaat pada kulit.

Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit

Side effect negatif memang tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sebab dijamin selamat untuk digunakan dan sudah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Kalau boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww...Kita bantu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat?? 

Say Bye untuk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!


"BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM"

"Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sangat!"

Ramai yang dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!

ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN

Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yang terdapat dalam JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.

Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!

Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!

Kenapa? 
Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nampak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% customer dapat feedback dalam masa 5 hari! Serius power!

Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!
Jangan Ragu-ragu lagi~


CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS
♥ Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
♥ 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
♥ Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
♥ Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
♥ Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
♥ Boleh diambil semasa period

- Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
- Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
- Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan

Tips mengambil Jemaima Whitening Pills
Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Untuk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, banyakkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima untuk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.

TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS

















BERMINAT?
JOM ORDER .
Image result for cara order
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI


"JEMAIMA WHITENING PILLS"

HARGA KAMI : 
1BOTOL RM100
FREE POSTAGE



SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SENARAI PRODUK = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...