Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL

NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL original from KOREA. Pelembab yang sangat popular dalam kalangan gadis Korea dan telah menjadi BEST SELLER sebagai produk terlaris sepanjang tahun. Juga mendapat pengiktirafan dari pakar-pakar kecantikan.


Fungsi asasnya adalah untuk melembapkan kulit badan dan rambut, diperbuat asli daripadAloe Vera atau lidah buaya. Aloe Vera Nature Republic mendapat pengiktirafan CCOF (California Certified Organic Farmers)


KEBAIKAN NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL:
1. Membuatkan mata relax
2. Sebagai hair treatment
3. Merawat 'sun burn' dan dpt menghindar dari gigitan serangga
4. Sebagai pelembab diseluruh badan
5. Boleh digunakan selepas shave
6. Mengurangkan kerapuhan kuku
7. Melembabkan kulit muka. Easily absorb!
8. Boleh dijadikan base make up dan membuatkan makeup tahan lebih lama
9. Dijadikan master muka
10. Merawat stretch mark/parut


Antara fungsi NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL:
● Sleeping mask
● Pelembap setelah waxing
● Perawatan untuk bibir agar bibir lembap dan tidak pecah
● Mask utk mata agar mata lebih rileks
● Perawatan untuk rambut agar rambut menjadi lebih bersinar dan lebih sihat
● Nail care essence agar kuku sihat, kuat dan tidak kering
● Pelembap menenangkan wajah akibat sunburn
● Untuk base makeup agar makeup lebih tahan lama serta wajah sentiasa lembap
● Sebagai pelembap kulit tubuh.


KANDUNGAN BAHAN ALOE VERA 92% GEL :
Bebas daripada paraben, mineral oil and artificial colors.

SESUAI UNTUK :
Semua jenis kulit, aloe vera juga boleh digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit sensitif. 


CARA PENGGUNAAN ALOE VERA 92% GEL :
MUKA - Sapu sahaja pada kulit keseluruhan muka kita dan biarkan selama 15-20 minit then cuci muka guna air suam/air paip je pon boleh.

MAKE UP BASE Sebelum korang pakai apa-apa foundation tu boleh lah sapukan gel ni terlebih dulu ataupun mix-kan aloe vera gel ni dengan foundation korang dalam ukuran ratio 2:1. Resultnya mekap korang akan lebih bertahan lama

HAIR TREATMENT Kepada sesiapa yang ada masalah rambut bercabang, kering atau rambut kasar-kasar tu boleh la sapukan gel aloe vera ni dekat rambut korang (macam korang guna hair conditioner) then urut-urutkan lah sehingga ke kulit kepala ye.

Tips Penjagaannya :
1) Before ambil liquid aloe vera ni sebaiknya gunalah spatula bagi prevent bacteria daripada membiak, kalau boleh jangan gunakan tangan ye! "ingat before guna spatula tu basuh dulu dan keringkan
2) Ha..yang ini paling penting sekali.. Lepas guna, sila tutup rapat-rapat tau bekas gel tu (jangan lupa tutup pulak nanti tak memasal je masuk binatang yang tak sepatutnya, takut bakteria membiak pulak kan) bakteria kan suka tempat-tempat macam ni.

TESTIMONI PENGGUNA NATURE REPUBLIC ALOE VERA SOOTHING GEL :




BERMINAT?
JOM ORDER .
Image result for cara order
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI


"NATURE REPUBLIC ALOE VERA GEL"

HARGA KAMI : 
1PCS RM30 SM / RM35 SS
FREE POSTAGE



SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SENARAI PRODUK = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...