Order / Pertanyaan sila terus whatsapp (lebih cepat) or pm inbox facebook ya. +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

SLIMMING DETOX TEA / KAKICANTIQ TEA : Rahsia Kurus Dengan Mudah Pantas

TAHUKAH ANDA DETOX AMAT PENTING JIKA ANDA MAHU MENURUNKAN BERAT BADAN?

Ya, betul. Detox ni ibarat pembersihan dalam badan. Dalaman badan kita ni tak semestinya bersih seperti diluar. Kalau luar kita boleh basuh, tapi untuk dalaman kita perlu DETOX. Tambahan, detox ni juga mampu melicinkan kulit dan membakar lemak. Sebab tu boleh kurus. hehe


Adakah anda tergolong daripada individu yang mempunyai masalah seperti berikut ???
😱 BERAT BADAN BERLEBIHAN DI PERUT DAN PEHA
😱 KURANG KEYAKINAN DI PAGI HARI
😱 NAK KURUS DENGAN CARA SIHAT
😱 INGIN BUANG LEMAK BERLEBIHAN


Kini, jangan risau !!! Dengan penggunaan set combo kami slimming detox + kakichantiq tea mampu menyelesaikan masalah anda. Dijamin halal. 100% buatan bumiputera. Kesan penggunaan detox tea ni dapat dilihat seawal 1 minggu dengan penggunaan 2 jenis tea (SDT & KCT) banyak feedback yang diterima daripada mereka yang telah berjaya langsing !
Kami tak menjanjikan bulan dan bintang untuk anda kurus. Cukuplah sekadar cuba teh kami dulu. Seminggu boleh turun 2-5kg 
TANPA DIET KETAT! KALAU DIET DAN WORKOUT LAGI CEPAT BERAT TURUN! set combo hanya RM40 (tak termasuk kos pos), lelaki perempuan boleh minum 

Slimming Detox Tea 🍵 dirumus khas dari bahan semulajadi dan herba terpilih (Senna Leaf & Dry Herbs). Fungsinya membantu membuang toksik dalam badan dan mengempiskan perutBanyak khasiatnya bukan setakat menyahtoksik je bahkan sesuai untuk masalah dalam wanita dan lelaki. Mempunyai 🍸 rasa tea, tak pahit, tak loya, tak kelat.


1 pack ada 15 sachet

🍃KHASIAT DAN FUNGSI SLIMMING/DETOX TEA :
✔ Melangsingkan badan
✔ Mengempiskan perut buncit dan boroi
✔ Membuang lemak-lemak yang degil
✔ Menurunkan paras gula dalam darah
✔ KENCING MANIS
✔ DARAH TINGGI
✔ GOUT/URIC ASID TINGGI
✔ Menurunkan tahap kolestrol
✔ Menyelesaikan masalah obesiti
✔ Menyingkirkan angin dalam badan
✔ Menyelesaikan masalah sembelit dan keputihan
✔ Pelbagai lagi MASALAH DALAMAN DAN LUARAN
✔ Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam masa 14 Hari.
✔ Tidak Cirit Birit

Cara Pengambilan Slimming/Detox Tea :
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-Setelah suam boleh terus minum
3-Minum pada waktu malam sebelum tidur
4-Uncang yang sama boleh di guna sebanyak 2 kali
💃untuk kesan yang lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang
🌹sesiapa tidak suka minum kosong boleh tambah madu atau lemon. Pastikan madu asli
💃minum air kosong 2-3L sehari
💃kurangkan pengambilan minuman berais
💃kurangkan pengambilan gula berlebihan



Kakicantiq tea dirumus khas daripada 100% bahan semula jadi dan 4 herba terpilih (dry herbs) dan bebas dari bahan kimia untuk mengecilkan paha, lengan, pinggul, dan spare tyre di badan. Bukan setakat mengecilkan malahan membuang angin dan lebihan air serta melawaskan kencing. Mempunyai rasa campuran teh bersama lite ribena dan lemongrass sedap.



KakiChantiq tea is BEST teatox untuk mengecilkan Lengan menggeleber & Paha besar / bergesel. 👯Yang paling best sekali bila consume KC tea ni, perut memang kenyang & energy pun maintain je. 👍👍Dalam 1 minggu pun dah boleh nampak perubahan🙌🙌



🍃KHASIAT DAN FUNGSI KAKICANTIQ TEA :
  • Mengecilkan peha 
  • Mengecilkan lengan 
  • Mengurangkan air berlebihan dalam badan 
  • Melawaskan kencing 
  • Mengurangkan selera makan
  • Cepat kenyang
  • 1 pack ada 15 sachet 
  • 1 sachet boleh guna 2 kali 
  • Minum pagi sehari sekali 
  • Tidak cirit birit 

Cara Pengambilan Kakicantiq Tea :
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-Setelah suam boleh terus minum.
3-Minum pada waktu pagi sebelum atau selepas sarapan pagi

🌹rasa KCT MCM lite rebina campur dengan serai
🌹KCT boleh ambil time period
Kakichantiq Tea boleh buat skrub. Settle guna 2 kali untuk satu uncang, jangan lah pandai-pandai buang. Boleh buat scrub muka
🍄Jangan gosok muka macam pakai toner. Ampas tea tu kasar sikit. Gosok slow slow ja kat muka. Kalau kuat takut terguris muka sebab serai kan.
🍄Lepas skrub2 terus basuh.. Jangan biar macam mask yer

Gambungan teh luar biasa dari biasa... Slimming detox dan kakicantiq tea mampu mengubah kehidupan anda.. Dari size xxxl kepada s.. Perghh magic betul.. Pelik tapi benar.. 
Yang penting 💪 DISIPLIN!!
✖️NO ICE
✖️LESS SUGAR
✖️TIDAK CEPAT PUTUS ASA!
✔️BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG ATLEAST 3 LITER SEHARI

Follow testimoni kami jom..
















BERMINAT?
JOM ORDER .
Image result for cara order
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI


"SLIMMING DETOX TEA"
HARGA KAMI :  1PACK RM15
TAMBAH POSTAGE RM7 SM / RM11 SABAH/SARAWAK

"KAKICHANTIQ TEA"
HARGA KAMI :  1PACK RM25
TAMBAH POSTAGE RM7 SM / RM11 SABAH/SARAWAK


"COMBO SLIMMING DETOX TEA + KAKICHANTIQ TEA"
HARGA KAMI :  1SET RM40
TAMBAH POSTAGE RM7 SM / RM11 SABAH/SARAWAK



SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SENARAI PRODUK = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...