Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2017 ==> KLIK SINI

BABY BURN MURAH : Membakar lemak sekaligus mencantikkan kulit.

"Bakar lemak kaww kaww"

"Flawless like a baby,
Burn like never before"



Telan Baby Burn sebiji lepas tu main skipping 15-20 minit setiap hari. Try buat seminggu. Konfem nampak changes especially peha, perut dan lengan. Kita dah buat dan menjadi sebab tu berani cakap. Syok gila bakar lemak.

Baby Burn hasil gabungan Acai Beri, Asam Gelugor dan Daun Senna yang bermutu tinggi dan memang pakar untuk membakar lemak degil. Membuatkan uols lebih yakin dengan body shape yang lebih fit dan kulit yang lebih sihat!

KESAN SELEPAS CONSUME: 
✅ Kenyang. Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dalam masa sama Baby Burn akan control selera makan. 
✅ Haus. Yes sangat haus sebab dalam badan tengah proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari. 
✅ Berpeluh. Memang banyk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi banyak keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak.
🔥 TAKDE langsung rasa jantung laju, pening, mual, sakit perut (macam supplement bakar lemak yang lain)


Siapa yang patut mencuba Baby Burn:
🐝Sesiapa sahaja yang susah sangat nak turunkan berat.
🐝Mak baru lepas bersalin (make sure baby dah 4 bulan keatas)
🐝 Awak yang asyik nak mengunyah 24jam (lapar memanjang)
🐝Awak yang bermasalah peha besar.
🐝Awak yang bermasalah perut buncit (kadang siap berlipat menggeleber)
🐝Awak yang banyak angin dalam badan (nanti kerap kentut & sendawa)
🐝Bakal pengantin yang nak body slim & fit time majlis.

KANDUNGAN BAHAN DALAM BABY BURN :
🔥Guarana
🔥Aloe Vera
🔥Green Tea
🔥Kaffir Lime
🔥Habatussauda
🔥Acai Berry
🔥Cassia Leaf
🔥Garcinia Cambogia

Sebotol mengandungi 30 biji kapsul.

CARA CONSUME : 
✅ Ambil 1-2 biji 
✅ 15 minit sebelum sarapan

TIPS & PANTANG LARANG : 
✅ WAJIB minum air kosong 2-3 liter sehari. Bukan ais kosong tau. 
✅ Pilih workout di bawah ikut kesesuaian dengan masalah awak atau pun boleh pilih mana-mana workout di youtube yang awak suka. Untuk sebulan pertama digalakkan workout selang sehari.
✅ Tiada pantang caffeine. Kopi boleh minum. Lagi bagus sebenarnya sebab kopi ni boleh meningkatkan lagi metabolisme badan. Kadang-kadang orang yang susah/lambat turun berat badan sebacc metabolisme dia sangat rendah (jangan overdose pulak minum kopi) 
✅ Kurangkan pengambilan air manis, air berais, makanan gorengan atau berminyak. Bukan tak boleh makan langsung tapi TOLONG kurangkan sebab mereka semua mendorong kepada kemunculan lemak degil. 
✅ Waktu period stop dulu pengambilan Baby Burn sebab time period hormon kita berubah so kalau amik juga nanti takde effect. Sayang membazir.

TESTIMONI PENGGUNA BABY BURN :








BERMINAT?
JOM ORDER .
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk
NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"BABY BURN"

HARGA KAMI : 
RM85 SM / RM90 SS
FREE POSTAGE
WHATSAPP : Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/60173980067
SILA EMAIL KEPADA  : mieyaatiera@gmail.com                                                     
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                             
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :