Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2018 ==> KLIK SINI

SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION MURAH ORIGINAL

Shalicious Beauty Foundation merupakan bedak asas yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kelembapan pada kulit dan mencantikkan kulit wajah dengan sekata. All time favourie, sapu sekali je tak perlu nak touch up dah. Makin lama, makin glowing.

Image result for shalicious beauty foundation 20g

Kelebihan Shalicious Beauty Foundation :

💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV

💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit


Cara Penggunaan Shalicious Beauty Foundation :
  1. First, pakai apa-apa cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah supaya Foundation yang kita pakai tu tahan lama
  2. Sapukan foundation Shalicious secara dapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
  3. Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
  4.  If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
  5. Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak ambil wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk. Senang untuk mencucinya.
SHALICIOUS FOUNDATION TRIAL

HARGA PROMOSI : RM40
ADD POS RM5 SABAH-SARAWAK

Good News! Pada uols yang berminat nak try tapi tak cukup bajet nak beli yg dalam botol gold tu (20g) dengan harga RM89, so uols boleh try yg trial pack ni ! Kandungan bahan yg sama cuma kita keluarkan trial / travel pack so lebih kecik (10g) dan harga tentu lah lebih murah 😘

TESTIMONI PENGGUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION :










****************************************

PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

SILA IKUT FORMAT ORDER DI BAWAH !

1 Shalicious Foundation Trial 10g
POS SEMENANJUNG @ SABAH @ SARAWAK
*ADMIN AKAN REPLY BERSAMA TOTAL PAYMENT DAN NO. AKAUN
WHATSAPP FOR FAST RESPOND http://www.wasap.my/60173980067           
                    PEMBELIAN MELALUI SHOPEE MY : shopee.com.my/mabeautyofficial                                       
PM KAMI DI FACEBOOK FAN PAGE : CIK MIRA BEAUTY                              
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✾ SENARAI PRODUK = KLIK DISINI                                              
✾ SEMAK TRACKING NO. = KLIK DISINI                                       
✾ FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DISINI                                      
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POSLAJU
ITEM PEMBELIAN AKAN SAMPAI KEPADA ANDA
DALAM MASA 1 HINGGA 4 HARI (WAKTU BEKERJA)
NO. RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :