Order / Pertanyaan sila terus whatsapp (lebih cepat) or pm inbox facebook ya. +6017-3980067 Whatsapp (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah

OLI CANDY PREMIUM , OLICANDY X FATTAH AMIN Murah Original : Kunyah dan Gebu Sepanjang Hari

OLI Candy Murah : Kunyah dan Gebu Sepanjang Hari


Anda Bersedia untuk kulit licin yang berganda sihat? 

Wow! 

Betul ke hanya Kunyah, kulit jadi cerah gebu?



OLI Candy Premium merupakan supplement berbentuk tablet, dirumus dengan bahan-bahan terbaik yang membuatkan kulit anda bersinar sepanjang hari. Olicandy menjadikan kulit licin, cerah serta sentiasa nampak glowing dan bertenaga. Olicandy Premium mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa.



Wow, best kan?!! 
Sedar tak sedar semua problem uolls mengenai kulit contohnya Kulit Kusam dan gelap, parut jerawat, jeragat serta masalah lemah-lemah badan dapat dselesaikan dengan mudah dan pantas. 


TERBARU OLICANDY SPECIAL EDITION BY FATTAH AMIN

Olicandy X Fattah Amin merupakan produk tambahan yang menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan sistem imunisasi badan.Olicandy X ini berbeza dengan Olicandy Premium dengan penambahan jumlah dosage setiap bahan yang membuatkan kesannya dapat dirasai lebih 
pantas dan maksima (EKSTRA POWER BOOSTER). 

OLICANDY X FATTAH AMIN

Dirumus khas sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan pada semua peringkat umur (mengikut dos yang ditetapkan)

Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan??
Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! 

Limited edition, limited tau!

Kualiti terbaik
5x kuasa pencerahan



Keistimewaan olicandy antaranya berkesan membantu :
- Membuatkan tona kulit anda berkali ganda cerah daripada biasa
- Kulit muka lebih licin, gebu dan kedutan hilang!
- Wajah kembali segar dan berseri sepanjang hari
- Menghalang pembentukan jerawat disamping memulihkan masalah jerawat yg kronik
- Sangat efektif untuk Menghilangkan parut dengan cepat
- Dark spot di seluruh badan beransur ansur pudar
- Menggalakkan penghasilan secara semulajadi jumlah glutathione dalam badan (glutathione berfungsi untuk mencerahkan kulit secara natural)
- Memperbaiki tekstur kulit kendur dan kulit mati disamping menganjalkan kulit
- Menghilangkan garis kedutan dan pigmentasi
- Menambahkan imunisasi, menyingkirkan toksik dan darah kotor
- Merawat sakit otot dan sendi serta membuatkan badan cergas sepanjang hari
- Mampu mengelak penyakit kritikal seperti kanser kerana olicandy tinggi antioksidan
- Membaik pulih sel sel kulit dan merupakan agen anti penuaan



Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).
Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.

Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.

Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.

2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen
Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 
Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
500 x kuasa dari vitamin E dan C
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.

Cara Pengambilan OliCandy Dengan Betul : 

TESTIMONI PENGGUNA OLICANDY PREMIUM :

DISCLAIMER : The results can be vary between people and there's no permanent results for this customer.
Penafian : Hasil adalah berbeza bagi setiap individu.






testimoni olicandy 5



testimoni olicandy 1



testimoni olicandy 4


testimoni olicandy 6

testimoni olicandy 12


testimoni olicandy 13

OLICANDY SPECIAL EDITION RM55 SM / RM60 SS

STOK SANGAT TERHAD DAN LIMITED !


FAQ / Soalan Lazim berkaitan Oli Candy :
1. Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil, hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

3. Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.


BERMINAT?
JOM ORDER .
Image result for cara order
PEMBELIAN DALAM TALIAN (ONLINE ORDER)
Cara Order Produk

1) NYATAKAN NAMA PRODUK, KUANTITI PEMBELIAN & NEGERI

"OLICANDY PREMIUM"
(30 BIJI/BOTOL)

HARGA KAMI : 
1 BOTOL RM50 SM / RM55 SS
FREE POSTAGE


"OLICANDY X FATTAH AMIN"
(30 BIJI/BOTOL)

HARGA KAMI : 
1 BOTOL RM55 SM / RM60 SS
FREE POSTAGE


SILA SMS/WHATSAPP : (+6) 017-3980067 [STRICTLY NO CALL]
EMAIL KAMI : mieyaatiera@gmail.com
PM KAMI DI FACEBOOK PAGE : CIK MIRA BEAUTY

2) SILA BUAT BAYARAN KE SALAH SATU AKAUN DIBAWAH
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PROMOSI / HARGA SEMASA = KLIK DI SINI

SEMAK TRACKING NO. = KLIK DI SINI

FEEDBACK CUSTOMER = KLIK DI SINI
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PENGHANTARAN:-
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...