Order / Pertanyaan sila terus whatsapp +6017-3980067 WHATSAPP ONLY (No Call !) Pembekal Kosmetik, Produk Kesihatan dan Kecantikan Murah
SENARAI HARGA PROMOSI BERSEMPENA MINGGU GAJI 2018 ==> KLIK SINI

ABOUT US


Selamat datang dan terima kasih kerana sudi melawat blogshop cikmirabeauty.blogspot.com

Memfokuskan jualan secara online bagi memudahkan pengguna di Malaysia mendapatkan produk kesihatan, kosmetik dan kecantikan melalui pembelian secara atas talian dan dijamin 100% selamat dan dipercayai ramai.

Mengapa Perlu Membuat Tempahan Disini?
  • Tempahan produk yang mudah
Proses tempahan produk yang sangat mudah dan senang. Anda tidak perlu mengisi borang, tetapi anda hanya perlu menghantar pesanan sama ada melalui whatsapp/sms/personal messages ke page kami. Sekiranya produk yang anda ingini mempunyai stok, anda hanya perlu membuat pembayaran yang telah dipersetujui ke salah satu nombor akaun Maybank/CIMB kami beserta butiran penghantaran yang lengkap. 
  • Penghantaran menggunakan kurier Poslaju
Pengeposan produk dilakukan setiap hari Isnin hingga Sabtu. Bayaran yang dijelaskan sebelum pukul 2.00petang, barang yang ditempah akan dipos pada hari yang sama. Manakala, bayaran yang dibuat selepas pukul 2.01petang, item akan dipos pada keesokan harinya. (kecuali Sabtu minggu pertama/Ahad/Cuti Umum - tiada pengeposan)
  • Tempoh penghantaran yang singkat
Tempoh penghantaran poslaju biasanya mengambil masa antara 1-5 hari bekerja untuk parcel sampai ke tangan penerima. Dan kebiasaannya akan sampai dalam 1-2 hari bekerja bergantung kepada lokasi kawasan penempatan anda. KLIK DISINI UNTUK MELIHAT BUKTI PENGHANTARAN KAMI

Perniagaan ini adalah berdaftar dengan SSM

Nama Pemilik :
Nor Amirah
SMS / WHATSAPP : 
(+6) 017 - 398 0067 STRICTLY NO CALL!

Sekiranya terdapat sebarang persoalan sila hubungi kami melalui WHATSAPP sahaja :
INSTAGRAM : @MABEAUTY_OFFICIAL

WE'RE SELLING HEALTHY AND BEAUTY SUPPLEMENTS, 
GUARANTEED 100% ORIGINAL!

Untuk makluman, kami cuma menyediakan perkhidmatan secara online sahaja. Tiada khidmat Self Collect atau Cash On Delivery (COD) disediakan.


Happy Shopping you alls :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cik Mira Followers

Baca Artikel Lain :